3 hónapos terv


Aki valóban akarja a változást, annak három hónap éppen elegendő idő ahhoz, hogy megszabaduljon a szervezetét terhelő toxinoktól, feltöltse vitamin-és ásványianyag-készleteit, javítsa a te­herbírását. A többé-kevésbé gyökeres változások ele­inte talán megterhelők lesznek, de adjon erőt a tudat, hogy minden egyes lépés közelebb visz a vágyott terhességhez. 

 

terhesség elősegítése

 

1. hónap

A három hónapos program legnehezebb része. Először is le kell ülnie a partnerével, és meg kell beszélniük, melyek azok a kritikus pontok az életükben amelyek javításra szorulnak. Azután át kell nézniük, mit ajánl a három hónapos terv, majd ki kell választaniuk a kezdés időpontját. Optimálisan olyan hetet válasszanak, amikor nem kötik önöket halaszthatatlan társadalmi vagy munkahelyi kötelességek - nyugodt körülmények között ugyanis mindig simább az átmenet.

 

 

 

 1.HÉT

A feladatok a következők:


•  A koffein, az alkohol és a könnyűdrogok használatának feladása, a dohányzásról való lemondás

•   3 napos detoxifikáló program (gyógyteák, zöldség, gyümölcs)

 


2. HÉT

Az erre a hétre javasolt változtatások a következők:


•   Tegye egészségessé az étrendjét

•   Szedjen vitamin- és ásványianyag-kiegészítést (cink, szelén, lenolaj, B6 , E-vitamin, C-vitamin, folsav)

 


3. HÉT


A javasolt változtatások a következők:


•  Prekoncepciós diéta folytatása

•  Rendszeres mozgás elkezdése (pl. jóga, úszás, gyaloglás, kerékpározás)

•  Orvosi vizsgálat és konzultáció (STD-szűrés)

 


4. HÉT


A javasolt változtatások a következők:


•  Prekoncepciós diéta folytatása

•  Alternatív terápiák megismerése (pl. reflexológia, akupunktúra)

 


2. és 3. hónap


Ennek a két hónapnak a programja nem különbözik egymástól, és lényegében a prekoncepciós diéta folytatásából, vitamin- és ásványianyag-pótlásból, rendszeres testmozgásból, relaxációból, valamint az alternatív terápiás lehetőségek alkalmazásából áll. Ha eddig még nem tette, időközben kezdje el ovulációja monitorizálását. Ideje belehúzni az aktív szexbe is! Sok szerencsét!

 

 

>> Megnézem a termékeket a webáruházban

 

Linkek

Internet - internet.wyw.hu Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusHun-Web LinkekLinkBank Linkkatalgus Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusLinkBank Linkkatalgus Seobaglyak cikktrLinkel linkkatalgusLinkgyr linkkatalgusHungarian Web LinkgyjtemnyKatalgus-blogLinkel linkgyjtemny