Gyógynövény terápia


A kiegészítő noninvazív terápiás lehetőségek újra fel­fedezett, egyébként ősrégi ága, amely egyes növé­nyek gyógyító erejét használja fel. A hagyományos orvosláshoz talán ez áll a legközelebb, hiszen a nö­vényi alkaloidok tulajdonképpen ugyanolyan vegyü­letek, mint a gyógyszerek, csak a természetben is elő­fordulnak.  

termékenység növelése gyógynövényekkel

 

A kiegészítő noninvazív terápiás lehetőségek újra fel­fedezett, egyébként ősrégi ága, amely egyes növé­nyek gyógyító erejét használja fel. A hagyományos orvosláshoz talán ez áll a legközelebb, hiszen a nö­vényi alkaloidok tulajdonképpen ugyanolyan vegyü­letek, mint a gyógyszerek, csak a természetben is elő­fordulnak.

 

 


Hogyan működik?A gyógynövények olyan különleges élőlények, amelyek aktív hatóanyagaiknál fogva képesek a test bizonyos funkcióinak egyensúlyi kibillenéseit helyre­állítani.

A gyógynövény-terapeuta pontosan ismeri az egyes növények alkaloidjait, és tudja, milyen beteg­ségeket befolyásolhat azokkal pozitívan. A „jó"gyógynövény-terapeuta pedig képes azokat egyénre sza­bottan kombinálni és adagolni. Az egyes gyógynö­vények ugyanis - akár a gyógyszerek - hathatnak egymással szinergista vagy antagonista módon, vagyis segíthetik és gátolhatják egymás hatását.

 


Mire figyeljünk a használatuknál?


A női termékenységi nehézségek kezelésében kiemelten fontos, hogy az egyes készítmények respektálják a már meg­lévő ciklust, és annak bizonyos fázisait segítve hassa­nak. A vérzés ideje alatt pl. olyan kombinációt kell használni, amely elősegíti a vér és a szövettörmelék távozását, helyet adva ezáltal az egészségesebb, élet­képesebb nyálkahártyának. A ciklus első felében a nyálkahártya újraépülése zajlik, amelyet az ereknek táplálniuk kell, a ciklus közepén pedig a nagy ener­giaigényű folyamatoknak - a peteérésnek és a tüszőrepedésnek, jó esetben a megtermékenyülésnek és a beágyazódásnak- kell fedezetet nyújtani. Min­den fázisban más és más gyógynövény-kombináció szükséges az aktuális élettani folyamatok zavartalan­ságának biztosításához.

Terhesség létrejötte esetén a gyógynövénykészít­mények szedése általában nem folytatandó!
Kinek ajánlott?


A gyógynövény-terápia kiváló kiegészítője a hagyományos terápiás eljárásoknak. Az általános egészségi állapot és a rep­roduktív rendszer működésének javítása révén az így kezelt szervezet hamarabb visszanyeri fogamzóképességét és válik képessé egy magzat kihordására.


Gyulladáscsökkentő hatásuknak köszönhetően a gyógynövénykészítmények alkalmasak lehetnek nem csupán a funkcionális, hanem a mechanikai okokra visszavezethető megtermékenyülési nehézségek, meddőség kezelésére is. Alkalmazá­suk nyomán egyenletesebbé válik a hormonterme­lés, rendszeressé a ciklus, jelentős javulás állhat be az ondó minőségében. Különösen kedvező lehet, ha akupunktúrával együtt alkalmazzák őket.

 

>> Megnézem a termékeket a webáruházban

 

Linkek

Internet - internet.wyw.hu Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusHun-Web LinkekLinkBank Linkkatalgus Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusLinkBank Linkkatalgus Seobaglyak cikktrLinkel linkkatalgusLinkgyr linkkatalgusHungarian Web LinkgyjtemnyKatalgus-blogLinkel linkgyjtemny