Reflexológia


A reflexológia a terméketlenség/termékenységnövelés kezelésében alkalma­zott hagyományos gyógymódok egyik legkedveltebb alternatív kiegészítése.

 

Kiknek ajánlott?


terhesség elősegítése reflexológia

A reflexológia előnyösen befolyásolhatja mindazokat a tényezőket, amelyek szerepet játszhatnak a terhes­ség kialakulásában, vagy amelyek gátolják annak létrejöttét - javítja a belső nemi szervek vér- és nyirokkeringését, enyhíti a stresszt, segíti a hormonális egyensúly beállását. Ez utóbbinak a megtermékenyülésben és a terhesség kiviselésében kiemelten fontos szerepe van, ezért egy jó reflexológus az agy­alapi mirigy és a petefészkek vetületi pontjaira min­dig nagy figyelmet fordít, és különböző technikákkal igyekszik azok működését stimulálni.

 

 

 

 

Hogyan működik?


A reflexológia lényege, hogy a test bizonyos funkciói a tenyér és a talp meghatározott területeire vetülnek, és az utóbbiak fizikális ingerlése (masszázs) révén befolyásolhatók. Betegséget, stresszt, traumát követően a szervezet energia-egyensúlya felborul, egyes életfontosságú szabályozási körök blokk alá kerülnek. A reflexológia ezeket szabadítja fel, így állítva helyre az egészséges állapotot.


Az egyes szerveket képviselő területek a kezeken és a lábakon meghatározott rendben - akár egy tér­kép - foglalnak helyet. A jobb testfél szervei a jobb tenyéren és talpon, a bal testfélé értelemszerűen az ellenoldaliakon. A sokat tanult, érzékeny kezű, gya­korlott reflexológus tévedhetetlenül megtalálja eze­ket a pontokat, és képes már néhány kezeléssel hely­reállítani az energiaáramlást. Munkája nyomán csök­ken a feszültség javul a keringés, gyorsul a toxinok ürülése. Maga a kezelés - azon túl, hogy igen haté­kony- pihentet, ellazít.

 

 

>> Megnézem a termékeket a webáruházban

 

Linkek

Internet - internet.wyw.hu Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusHun-Web LinkekLinkBank Linkkatalgus Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusLinkBank Linkkatalgus Seobaglyak cikktrLinkel linkkatalgusLinkgyr linkkatalgusHungarian Web LinkgyjtemnyKatalgus-blogLinkel linkgyjtemny